Rákóczi Grillház Budapest

Céges vacsora, születésnap, névnap,leány búcsú, legény búcsú, keresztelö és minden más nevezetes napon várjuk vendégeinket.

Rákóczi Grillház névválasztásának eredete

Anno 1906-ban II. Rákóczi Ferenc Fejedelem – Erdély valamint a magyar függetlenség elkötelezett híve és szabadságharcosa – hamvait ezen az útvonalon – a mai Rákóczi úton – kísérték a Szent István Bazilikától a Keleti pályaudvarig, majd onnan Kassára. A Fejedelem előtti tisztelgés a névválasztás oka, a tisztesség, az elkötelezettség, valamint az elhivatottság iránt, életpályáját követendő példaként állította elénk.
Elhivatottak vagyunk abban, hogy fejedelmi étkekkel várjuk vendégeinket, elkötelezettséget vállalva a friss ételek/alapanyagok, valamint a tisztességes kiszolgálás mellett.

rakoczi_grillhaz_logo

Friss alapanyagokból készült fejedelmi étkekkel várjuk vendégeinket.

Törekszünk arra, hogy magyar gazdaságokból származó finomságokat tálaljunk.

marton_napi_liba_borvacsora_bonyhad

Amit kínálunk

• Garantáltan – napi szinten beszerzett – friss alapanyagokból készült fejedelmi étkekkel várjuk vendégeinket. Törekszünk arra, hogy magyar gazdaságokból származó finomságokat tálaljunk.
• Azzal együtt, hogy szívünknek fontos a magyar gasztronómia, igyekszünk kedvére tenni azoknak is, akik más nemzetek konyháinak elkötelezett hívei.
• Külön figyelmet fordítunk arra, hogy az egyedi kéréseknek/elvárásoknak eleget tegyünk. Nem okoz gondot, ha egy nagyobb céges rendezvényt, családi összejövetelt kell lebonyolítani, esetleg egy kétszemélyes meghitt vacsoráról van szó, munkatársaink 1-től 150 főig profi szinten helytállnak, elsődleges a vendég kényelme, öröme, elégedettsége.
• Számunkra fontos, hogy a fejedelmi étkek elfogyasztása ne csak a kiváltságosok privilégiuma legyen, azt mindenkinek elérhetővé tesszük korrekt árpolitikánknak köszönhetően. Ennek érdekében vezettük be az All You Can Eat rendszert, melynek lényege, hogy miután a vendégünk eldöntötte, mit kíván enni, személyesen felügyeli a teljes folyamatot, kezdve az alapanyag kiválasztásától, elkészítésén át a tálalásig, mindent kézben tart. Ennek a rendszernek köszönhetően a jelenleg hasonló kínálattal rendelkező konkurenciával szemben valóban jóval költséghatékonyabban tudunk a vendégeink rendelkezésére állni. Nem vitás, más éttermek is remek ételekkel kényeztetik a vendégeiket, azonban az sem kérdőjelezhető meg, hogy költséghatékonyság tekintetében a piacon vezető pozíciót töltünk be.
Biztosak vagyunk magunkban, a kollégáink gasztronómiai tudásában, a vendégszeretetünkben. A mai világban már nem a profit számít, illúzió csupán. Hosszú távon jót, minőséget nyújtani szívből jövő szeretettel, ebben szeretnénk jeleskedni, ez képviseli az értéket számunkra.